Kombi prevoz putnika u šoping

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Arkad MađarskaKombi prevoz putnika u šoping je još jedna u nizu usluga koju Tea Tours svojim klijentima može ponuditi. Kombi prevoz u šoping se najčešće organizuje kao:

  • Kombi prevoz u šoping u Mađarskoj (Segedin, Budimpešta)

  • Kombi prevoz u šoping u Austriji (Parndorf)

  • Kombi prevoz u šoping U Rumuniji (Ilius)

Kombi prevoz u šoping u Mađarskoj se može organizovati do Segedina ili Budimpešte, a po želji klijenata i do bilo kog drugog grada u Mađarskoj. 

Parndorf AustrijaZa šoping u Austriji se najčešće koristi kombi prevoz do Parndorfa, a u Rumuniji do tržnog centra Ilius u Temišvaru.

Za grupe veće od 8 putnika, Tea Tours ima obezbeđen prevoz autobusom do 82 mesta.

Iznajmljivanje kombi vozila za prevoz u šoping

Kombi vozilo sa vozačem vam je na raspolaganju u toku celog šopinga i prevozi vas od tržnog centra do tržnog centra uz čekanje po potrebi. Moguće je dogovoriti i tačno vreme i mesto gde vas vozilo može čekati u slučaju da želite u šoping u delovima grada gde nema obezbeđenog parkinga.

Za usluge kombi prevoza putnika u šoping, vozilo se može iznajmiti na sat, pola dana ili dan. U zavisnosti od vremena koje planirate da potrošite u šopingu, Tea Tours vam može ponuditi sigurno najbolje uslove za iznajmljivanje vozila. Iznajmljivanje kombi vozila je isključivo sa vozačem.

Za sva pitanja o organizaciji kombi prevoza za šoping molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz.


OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA