Kombi prevoz putnika u Bansko

Kombi prevoz putnika u Bansko se vrši kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni. Prevoz kombijem do Banskog nije linijski već se organizuje po potrebi za grupe do 8 putnika. Za grupe veće od 8 putnika, Tea Tours ima obezbeđen prevoz autobusom do 82 mesta.

Udobnost i brzina kombi prevoza putnika do Banskog

Kombi Prevoz u Bansko se vrši tehnički potpuno ispravnim kombi vozilima sa ljubaznim i profesionalnim vozačima. Mali broj putnika i uglavnom putnici u grupi koji se međusobno poznaju, uz fleksibilnost kombi prevoza, sigurno će učiniti da putovanje bude udobno i zanimljivo.

Kombi prevoz putnika po želji

Kombi prevoz putnika, kako i sami možete zaključiti je jedan od najbržih, najbezbednijih i najjeftinijih načina prevoza malih grupa putnika. Po želji putnika, kombi prevoz se može organizovati sa usputnjim stajanjima, noćenjima i slično. U slučaju potrebe, recimo radi preuzimanja putnika sa različitih adresa, relacija kombi prevoza do Banskog ne mora biti najkraća moguća, već se planira na osnovu svih mesta kroz koja se mora proći.

Kombi prevoz skijaša u Bansko

Kombi prevoz skijaša predstavlja specifičnu uslugu u okviru kombi prevoza. Specifičnost se odnosi na potrebu za kombi prevozom putnika i kabaste opreme. Prtljažni prostor koji vozila za kombi prevoz putnika Tea Tours-a imaju je uglavnom dovoljan, ali se u nekim slučajevima javlja i potreba za dodatnim prostorom za opremu. Kombi prevoz Tea Tours ima mogućnost da u slučaju potrebe obezbedi i prikolicu za prevoz opreme, tako da se svi zahtevi prevoza skijaša kombijem u Bansko mogu ispuniti.

Kombi prevoz turista u Bansko leti

Kombi prevoz putnika u Bansko u letnjem periodu nije baš tako čest kao prevoz skijaša zimi, ali se ipak često prevoze grupe turista i zaljubljenika u prirodu, poslovni ljudi na seminare i konferencije, kao i planinari iz raznih planinarskih društava širom Srbije. Zbog uglavnom malih grupa turista, grupe od 4 do 7 putnika su najčešće u kombi prevozu na planine leti.

Cena kombi prevoza putnika u Bansko

Cena kombi prevoza putnika u Bansko se može razlikovati značajno od grupe do grupe. U zavisnosti od zahteva i dogovora cena se izračunava na osnovu svih faktora neposredno pre putovanja. Ukoliko vam je potreban kombi prevoz do Banskog, molimo kontaktirajte nas za dogovor i najbolju ponudu pomoću podataka sa stranice kontakt za kombi prevoz putnika. Okvirne cene kombi prevoza putnika i VIP prevoza možete pogledati na stranici cena kombi prevoza putnika.


OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA