Kombi prevoz putnika na Kopaonik

Prevoz putnika nije linijski, već se organizuje po potrebi za pojedince ili grupe putnika po principu iznajmljivanja vozila sa vozačem.

Kombi prevoz putnika na Kopaonik se vrši kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni. Prevoz kombijem do Kopaonika nije linijski već se organizuje po potrebi za grupe do 8 putnika. Za grupe veće od 8 putnika, Tea Tours ima obezbeđen prevoz minibusom do 20, a autobusom do 82 mesta.

Udobnost i brzina kombi prevoza putnika do Kopaonika

Kombi prevoz na Kopaonik se vrši tehnički potpuno ispravnim kombi vozilima sa ljubaznim i profesionalnim vozačima. Mali broj putnika i uglavnom putnici u grupi koji se međusobno poznaju, uz fleksibilnost kombi prevoza, sigurno će učiniti da putovanje bude udobno i zanimljivo.

Kombi prevoz putnika po želji

Kombi prevoz putnika, kako i sami možete zaključiti je jedan od najbržih, najbezbednijih i najjeftinijih načina prevoza malih grupa putnika. Po želji putnika, kombi prevoz se može organizovati sa usputnjim stajanjima, noćenjima i slično. U slučaju potrebe, recimo radi preuzimanja putnika sa različitih adresa, relacija kombi prevoza do Kopaonika ne mora biti najkraća moguća, već se planira na osnovu svih mesta kroz koja se mora proći.

Kombi prevoz skijaša na Kopaonik

Kombi prevoz skijaša predstavlja specifičnu uslugu u okviru kombi prevoza. Specifičnost se odnosi na potrebu za kombi prevozom putnika i kabaste opreme. Prtljažni prostor koji vozila za kombi prevoz putnika Tea Tours-a imaju je uglavnom dovoljan, ali se u nekim slučajevima javlja i potreba za dodatnim prostorom za opremu. Kombi prevoz Tea Tours ima mogućnost da u slučaju potrebe obezbedi i prikolicu za prevoz opreme, tako da se svi zahtevi prevoza skijaša kombijem na Kopaonik mogu ispuniti.

Kombi prevoz turista na Kopaonik leti

Kombi prevoz putnika na Kopaonik u letnjem periodu nije baš tako čest kao prevoz skijaša zimi, ali se ipak često prevoze grupe turista i zaljubljenika u prirodu, poslovni ljudi na seminare i konferencije, kao i planinari iz raznih planinarskih društava širom Srbije. Kombi prevoz turista, sa razvojem seoskog turizma, se sve češće koristi za prevoz domaćih i stranih putnika do seoskih domaćinstava koja organizuju odmore na selu.

Lošiji putevi i neizgrađena putna i železnička infrastruktura, retke redovne linije do sela udaljenih od centra Kopaonika, uslovljavaju turiste i posetioce da pronalaze alternativne načine transporta. Zbog uglavnom malih grupa turista, odnosno porodičnih odmora, grupe od 4 do 7 putnika su najčešće u kombi prevozu na planine leti.

Cena kombi prevoza putnika na Kopaonik

Cena kombi prevoza putnika na Kopaonik se može razlikovati značajno od grupe do grupe. U zavisnosti od zahteva i dogovora cena se izračunava na osnovu svih faktora neposredno pre putovanja. Ukoliko vam je potreban kombi prevoz do Kopaonika, molimo kontaktirajte nas za dogovor i najbolju ponudu pomoću podataka sa stranice kontakt za kombi prevoz putnika. Okvirne cene kombi prevoza putnika i VIP prevoza možete pogledati na stranici cena kombi prevoza putnika.


OSTALE USLUGE PREVOZA PUTNIKA